• Tjärnö tales edition 2017

[2017-04-10] Årets upplaga av Spring School - med 47 studerande från 14 länder - pågår nu på Lovéncentret Tjärnö. Som en del av kursen bloggar studenterna om sina projekt och upplevelser. Det handlar t ex om Sampling (Sleeping) Beauties, Trash is back!! och The alien hunt has begun.

• Snabb evolution

[2017-04-04] Några av våra forskare berättar i radioprogram om sin evolutionsforskning.

• Ny undervisningsfilm om evolution

[2017-03-30] Kerstin Johannesson medverkar i ny undervisningsfilm om evolution.

• Nya videofilmer visar ålgräsrestaurering

[2017-03-28] Det tvärvetenskapliga forskningsprogrammet "Zostera restoration" har producerat fyra instruktionsfilmer.

• Nytt leveransdatum för Skagerak fastställt

[2017-03-23] Göteborgs universitet och varvet Nauta har träffat en överenskommelse om nytt leveransdatum för nya fartyget Skagerak. Eftersom leveransen är kraftigt försenad var en överenskommelse nödvändig. Det nya leveransdatumet är satt till den 30 juni 2017.