Maria Karlberg: "Anthropogenic acidification effects on phytoplankton of the Baltic Sea"

Disputation

Avhandling för filosofie doktorsexamen i ämnet naturvetenskap, inriktning biologi.

Avhandlingens titeln "Anthropogenic acidification effects on phytoplankton of the Baltic Sea"

Opponent:
Docent Lars Edler, WEAQ Lab, Ängelholm

Betygsnämnd:
Docent Sanna Suikkanen, Finnish Environmental Institute/Marine Research Centre, Helsingfors, Finland
Dr Bengt Karlson, SMHI, Göteborg
Docent Katarina Gårdfeldt, Göteborgs miljövetenskapliga centrum, Göteborgs universitet/Chalmers

Ersättare:
Professor Helle Ploug, institutionen för marina vetenskaper, Göteborgs universitet

Ordförande:
Professor Anna Godhe, institutionen för marina vetenskaper, Göteborgs universitet.

Datum: 2017-04-07

Kategorier: Naturvetenskap