Lecture in marine benthic ecology by lecturer candidate Scott Burgess

Föreläsning

The lecture is open and everyone is welcome to ask questions at the end of the lectures.

You are very welcome to listen to the trial lectures by the three candidates for the position as Senior Lecturer in Marine Benthic Ecology invited to be interviewed and to give lectures. It will be possible to listen remotely to these lectures. Further details on this will be communicated in due time.

13 November 2017:

Stefano Bonaglia will give his lecture at 08.00 - 08.30

Lars Gamfeldt will give his lecture at 10.00 - 10.30

Scott Burgess will give his lecture 28 November 2017 at 15.00 - 15.30

The lectures are open and everyone is welcome to ask questions at the end of the lectures. The interviews are closed and only for the Academic Appointment Committee.

Föreläsare: Scott Burgess

Datum: 2017-11-28

Kategorier: Student, Lärande, Forskning, Utbildning, Naturvetenskap, Sustainable development

Arrangör: Department of Marine Sciences