Gurpreet Kaur-Kahlon: "From Sea to Society - Climate change, Microbial community interactions and Socio-economic impact scenarios"

Disputation i ämnet Naturvetenskap, inriktning marina vetenskaper

Titel:

Opponent:
Professor Agneta Andersson, institutionen för ekologi, miljö och geovetenskap, Umeå universitet
och

Betygsnämnd:
Professor Stefan Bertilsson, institutionen för ekologi och genetik, Uppsala universitet
Docent Lena Granhag, institutionen för mekanik och maritima vetenskaper, Chalmers tekniska högskola, Göteborg
Senior scientist Kristian Spilling, Finnish Environment Institute, Helsingfors, Finland

Ersättare:
Professor Angela Wulff, institutionen för biologi och miljövetenskap, Göteborgs universitet

Ordförande:
Professor Kerstin Johannesson, institutionen för marina vetenskaper, Göteborgs universitet.

Datum: 2017-11-28

Kategorier: Naturvetenskap