Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

The past, present and future importance of eating seafood

Föreläsning

Friederike Ziegler kommer att hålla en docentföreläsning med titeln:
"The past, present and future importance of eating seafood"

Föreläsare: Friederike Ziegler

Datum: 2017-11-22

Tid: 09:00 - 09:45

Kategorier: Miljö, Naturvetenskap, Forskning, Tvärvetenskap, Hållbar utveckling

Arrangör: Naturvetenskapliga fakulteten

Plats: Botanhuset, Carl Skottsbergs gata 22B, 413 19 Göteborg, Stora föreläsningssalen

Ytterligare information:
utlysning-docentforelasning-friederike-ziegler.pdf

Kontaktperson: Per Hall

Sidansvarig: Bo Johannesson|Sidan uppdaterades: 2015-06-30
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?