Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Astrid Hylén

Doktorand

Astrid Hylén
Doktorand
astrid.hylen@marine.gu.se
031-786 9056

Rumsnummer: 5128
Postadress: Box 461, 40530 Göteborg
Besöksadress: Carl Skottsbergsgata 22 B , 41319 Göteborg


Institutionen för marina vetenskaper (Mer information)
Box 461
405 30 Göteborg

Besöksadress: Carl Skottsbergs gata 22 B , 413 19 Göteborg

Om Astrid Hylén

Jag är del av gruppen för bentisk biogeokemi; mitt arbete fokuserar på kvävecykeln i Östersjön. Våra studier utförs med bentiska landare och stabila isotoper (15N).

Senaste publikationer

Influence of Natural Oxygenation of Baltic Proper Deep Water on Benthic Recycling and Removal of Phosphorus, Nitrogen, Silicon and Carbon
Per Hall, Elin Almroth Rosell, Stefano Bonaglia, Andrew W. Dale, Astrid Hylén et al.
Frontiers in Marine Science, Artikel i vetenskaplig tidskrift 2017
Artikel i vetenskaplig tidskrift

The fate of fixed nitrogen in marine sediments with low organic loading: An in situ study
Stefano Bonaglia, Astrid Hylén, Jayne E. Rattray, Mikhail Y Kononets, N. Ekeroth et al.
Biogeosciences, Artikel i vetenskaplig tidskrift 2017
Artikel i vetenskaplig tidskrift

Visar 1 - 2 av 2

2017

Influence of Natural Oxygenation of Baltic Proper Deep Water on Benthic Recycling and Removal of Phosphorus, Nitrogen, Silicon and Carbon
Per Hall, Elin Almroth Rosell, Stefano Bonaglia, Andrew W. Dale, Astrid Hylén et al.
Frontiers in Marine Science, Artikel i vetenskaplig tidskrift 2017
Artikel i vetenskaplig tidskrift

The fate of fixed nitrogen in marine sediments with low organic loading: An in situ study
Stefano Bonaglia, Astrid Hylén, Jayne E. Rattray, Mikhail Y Kononets, N. Ekeroth et al.
Biogeosciences, Artikel i vetenskaplig tidskrift 2017
Artikel i vetenskaplig tidskrift

Visar 1 - 2 av 2

Sidansvarig: Bo Johannesson|Sidan uppdaterades: 2015-07-01
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?