Sources and fate of floating plastics particles in Northern European coastal waters

Halvtidsseminarium

Opponent: Giedre Asmonaite
Examiner: Helle Ploug
Supervisors: Martin Hassellöv, Bethanie Carney Almroth, Fredrik Norén, Göran Broström & Ignacy Jakubowicz

It will be arranged so that it is possible to join via videolink.

For those of you who will be present in person I would also like to invite you to a short follow-up discussion workshop on solutions to plastic pollution at 15:00-17:00. This first workshop will be open to all and if you are interested in joining please send me an email at therese.karlsson@marine.gu.se and I will send you some literature and further information.

Föreläsare: Therese Karlsson

Datum: 2018-02-28