Do your knowledge and data to contribute? Building an 'Avatar' of the Kosterhavet national park

Seminarium

During 2018-19 Dawn holds the Waernska International Guest Professor at the Department of Marine Sciences

Abstract
As part of the IDEA Consortium (https://mooreaidea.org), we are working to build digital models of special places, namely well-studied socioeconomic ecosystems. This talk will discuss work to date pulling together holistic data about the Kosterhavet marine national park in Sweden, from DNA to the foodchain to tourism to oceanography and climate change. If you have expertise, data or models that are relevant to understanding any aspect of the status of the park past, present or future, please be in touch (dawn.field@gu.se).

Föreläsare: Dawn Field

Datum: 2019-01-16