Suite of three short talks on the Patagonian fjords

Seminarium

Three scientists from University of Valparaiso are visiting the Department of Marine Sciences this and next week as part of the Stint/Conicyt project Biophysical and Biogeochemical interactions in semi-enclosed coastal systems. They will present themselves and what they work with at this seminar, and will also be available for discussions during their stay.

Mauricio Landaeta: Biophysical interactions in early life stages of marine fishes in Chilean fjords.

Eulogio Soto: Benthic ecology and taxonomy of the Chilean Patagonian fjords. A view from the coast to the deep sea.

Manuel Castillo: The circulation of the inner sea of the Chilean Patagonia.

Datum: 2019-10-10

Kategorier: Forskning, Naturvetenskap