Ledig anställning: Koordinator för Swedish Centre for Ocean Observing Technology

Nyhet: 2018-11-13

Arbeta med att koordinera Swedish Centre for Ocean Observing Technology (SCOOT). Det är ett initiativ kring moderna metoder för mätningar i havet. Bakom SCOOT står ett konsortium bestående av GU, MMT Sweden AB och SMHI, samt en referensgrupp med representanter för förvaltning, forskningsinstitut och marinteknisk industri. SCOOT har starkt fokus på innovation och på stöd till mindre företag och entreprenörer. Tekniskt fokuserar SCOOT på digitalisering, automation och robotteknik.

Sista ansökningsdag är 26 november. Anställningen planeras börja den 1 januari 2019.

Länk till mer information

Sidansvarig: Bo Johannesson|Sidan uppdaterades: 2015-07-02