Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Ta en masterexamen i marina vetenskaper!

Vårt masterprogram i marina vetenskaper är en naturlig fortsättning för de studenter som läst vårt marina kandidatprogram. Men programmet vänder sig även till dig som har en kandidatexamen i biologi, kemi, oceanografi eller geovetenskap.

En masterexamen i marina vetenskaper ger dig de såväl de teoretiska som praktiska verktygen att arbeta med olika typer av marina uppgifter. Du får en bredare tvärvetenskaplig förståelse av det marina systemet, samtidigt som du fördjupar dina expertkunskaper inom det egna ämnet.

Masterprogrammet består av två obligatoriska kurser. Därutöver får varje student en egen individuell studieplan som inkluderar kurser i fysisk oceanografi, marinbiologi eller marin geologi, beroende på vad studenten läst tidigare. De studenter som saknar en marinvetenskaplig bakgrund uppmanas att starta med en grundkurs i marin vetenskap.

Förslag till kandidat- och masterarbeten inom det marina området för 2020.

Marina vetenskaper på facebook

 

Exjobbsförslag

Förslag till kandidat- och masterarbeten inom det marina området

Sidansvarig: Annika Wall|Sidan uppdaterades: 2020-05-31
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?